mandag den 9. juni 2014

Tilbage...måske...?!

Der er gået over 4 år siden jeg sidst skrev herinde. I de 4 år har jeg været en meget artig og pæn pige uden frække tanker for når jeg ikke er ejet så bruger jeg energien til andre ting i det daglige hvor jeg også kan gøre en forskel. Jeg har ikke haft det særligt godt psykisk været en uejet tøz uden BDSM fordi BDSM i hele mit voksne liv har været en vigtig del af mit liv men det er svært at finde en ejer når man som jeg ikke er ung og har mange års erfaring da de fleste dominante personer i Danmark vil have novicer.

Miss Louise har jeg haft kontakt med især det seneste år via FaceBook og på det seneste har vi chattet en hel del der. Hun mener at de mange år som uejet tøz har gjort mig ret flabet hvilke jeg naturligvis ikke er enig i. ;)

I går var Hun vist lidt træt af mig og beordrede mig ud i solen for at få en soft ice og flirte med fyrene og være meget imødekommende overfor dem og gerne vise dem jeg er en fræk og slem pige, noget jeg jo ikke har været i 4 år.

Jeg tog en nedringet lårkort kjole på samt selvsiddende strømper og sandaler på og glemte trusserne. Nede på Toftegårds Plads i chokoladeforretningen købte jeg en soft ice og satte mig på en bænk og øvede mig på at slikke noget soft ice er godt at gøre ved. På bænken ved siden af sad 2 fyre i 30'erne og vi flirtede lidt. Den ene spurgte om jeg var god til at slikke andet end soft ice hvilket jeg sandfærdigt svarede at det kunne jeg ikke afvise. Han spurgte så om jeg ville vise det og jeg svarede at det kunne jeg heller ikke afvise.

Vi endte hjemme hos hans kammerat og vel indenfor fik vi et glas hvidvin men jeg fik kun en lille slurk da den spørgelystne gerne ville se mig slikke hans pik. Selvom det er 4 år siden var det som om jeg ikke havde slikket pik i en dags tid for det kom hurtigt til mig og jeg nød det virkeligt og jeg tømte ham helt for sperm og nød at sluge det og kunne mærke jeg havde savnet det. Derefter red jeg hans kammerat der havde en pæn stor pik og det nød jeg også meget og kom i en serie orgasmer da han sprøjtede oppe i mig. Det var dejligt igen at være det jeg er skabt til at være: en fræk og uartig tøz. Bagefter fortalte jeg dem at jeg havde fået ordre til at gøre det jeg lige havde gjort og det synes de var ret frækt. Den ene skal desværre 5 uger til USA og den anden har en del arbejde denne sommer i en kendt forlystelsespark så dem kommer jeg ikke til at se foreløbigt.

Miss Louise taler om at komme og besøge mig her i København og jeg har fået ordre på at skaffe pengene til transport og lommepenge gennem at arbejde som den perverse luder jeg er så jeg håber at kunne skaffe kunder så Miss Louise kan komme hertil. :)

1 kommentar:

  1. Velkommen tilbage i boogie-street.... Godt at høre fra dig.....Kærligst

    SvarSlet