torsdag den 30. juli 2009

Hvem er tøsen?

Når jeg er på chatten sker det ofte at personer kommer i det private rum med spørgsmålet "Hvem er tøsen" og så skal der svares efter bedste evne på ganske få linjer. Her på bloggen er der mere plads og nemmere at få et indtryk af hvem jeg er. En ting er sikkert: Jeg er en meget sammensat og afklaret person. *S*

Rent fysisk er jeg født i 1964, er 184cm høj og vejer lidt over 100kg (kan ikke huske den nøjagtige vægt - puha *b*). Jeg har langt, tykt rødt hår og brune øjne, og takket være mine internationale gener bliver jeg aldrig helt bleg men holder en solbrun kulør hele året. Jeg tog igennem 15 måneder kvindelige kønshormoner for nogle år siden og har idag en lille b-skål som jeg håber Miss'en vil synes om. Jeg lever 24/7 som kvinde og alle her i ejendommen, hvor jeg er beboerforkvinde, samt en hel del i Valby og omegn kender mig som Pernille. Derudover er der en del mennesker der ved at jeg også er tøs. *s*

I mit daglige liv er jeg kreativ, igangsætter, udadvendt og ledelsesorienteret. Jeg har livet igennem haft forskellige jobs, bl.a. indenfor de elektroniske medier og er ofte endt med at være chefen. Jeg har også lagt et stort arbejde i diverse foreninger og organisationer og har stor erfaring i bestyrelses- og rådsarbejde. Jeg søger indflydelse hvis jeg ønsker forandringer/forbedringer. Alt i alt er jeg ret udadvendt og mine internationale gener gør at jeg har et vist temperament, som bruges positivt, og jeg er også ret spontan. Jeg har ret let ved at komme i kontakt med andre mennesker, hvilket er godt i mit daglige arbejde som heks/shaman/terapeut. Derudover er jeg god til at få andre til at samarbejde, jeg har overblik og er god til at forhandle.

Som tøs får jeg brug for mine andre sider: jeg er den lidt tilbagetrukne der ikke søger fokus, laver ikke fejl for at blive straffet, Miss'en finder alligevel strafårsager *b*, og jeg tænder helt af på "den flabet slavetøs"-typen hvilket Miss'en hvis også gør. Som tøs tager jeg ikke initiativ medmindre det forventes. Jeg har sjældent specielle ønsker da jeg har det bedst med at det er Hende der bestemmer alt. Jeg synes ikke det er en tøs's opgave at bruge tid på at tænke og filosofere, men derimod være der for sin ejer og gøre livet lettere for ejeren. Miss'en har da al mulig grund til at blive forkælet og få omsorg. For mig er det en stor ære at være Hendes ejendom! Jeg har da mine lyster og grænser, men dem kender Hun inden Hun tager mig til sig. Jeg taler hvis jeg bliver spurgt og skal så vidt muligt undgå at gå i vejen eller være til irritation for Hende da jeg jo er Hendes ejendom og legetøj. For nogle år siden kom jeg kortvarigt hos et par som søgte en stuepige/slavetøs. Det var meningen at jeg bl.a. skulle holde hus og lave mad. Problemet var at Fruen i huset ikke havde ret meget at gå op i i den periode så hun både lavede mad til os 3, lavede kaffe, vaskede op osv., hvilket gjorde mig arbejdsløs. De havde også svært ved at acceptere ved måltiderne at når de havde sat sig så satte jeg mig ved bordet. De synes da at jeg bare kunne sætte mig når jeg havde dækket bordet. De havde mange ideer/fantasier mht. BDSM men var også ret nye, og det ovenstående samt andre ting gjorde at vi blev enige om at det ikke gik med mig som deres tøs. Den slags er jeg ret overbevist om ikke sker med Miss'en for Hun ved godt hvilken type tøs jeg er.

Selvom min dagligdag og min tøseside er ret forskellig føler jeg netop gør mig til en hel person der på forskellige tidspunkter får brugt mig selv konstruktivt og udviklende, og selvom det er forskellige situationer er jeg stadig den samme ligegyldigt situationen. Min aktive side gør at jeg føler det som en stor gave også at være tøs hvor jeg kan give slip og afgive kontrollen til Hende som vil have en så sammensat tøs!

1 kommentar:

  1. Du er et dejligt menneske og en fantastisk tøs, som enhver vil være stolt over at eje.

    Kærlige knus og klask fra
    Miss Louise

    SvarSlet