torsdag den 8. april 2010

Rubber Sex Slaves

Miss Louise har bedt mig se og omtale en film fra selskabet Gwen Media der har lavet en lang række gode film med fetish & BDSM. Jeg kan anbefale de 2 serier de har udgivet: Ivy Manor og Part Time. En 3. serie er Rubber Slaves hvorfra Rubber Sex Slaves kommer. En film hvor en Herskerinde gør en nymfomaniske slavetøs til en ultra nymfo-tæve. Filmen varer 88 minutter.

Mistress Amanda Wildfire er samler af både slavetøser og af specielle og eksotiske BDSM-redskaber/møbler. Tøsen der er filmens anden hovedperson har det med at lokke personer ud i bizarre og vilde sex-orgier så de glemmer alt omkribg sig udelukkende for at hun kan få tilfredstillelse. Det vil Mistress'en lave om på ved at træne tøsen til total underkastelse og kontrol af hendes lyster og orgasmer så hun udelukkende er til for Mistress'en lyster så hun får at mærke på egen krop hvad hun har udsat andre for.

Først bliver tøsen iklædt latex fra top til tå inkl. maske og lænket så hun intet kan gøre hvorefter Mistress kæler for hende så hun bliver liderlig men ikke må få udløsning. Det at blive pakket helt ind i latex får tøsen til næsten automatisk til at blive liderlig og våd. Hun har fået sat en elektrisk buttplug op analt så hendes liderlighed analt kan styres.

Derefter bliver hun pakket ind i en bodybag med remme og låse fra fødder til hoved så hun ikke kan komme fri og hænder og arme er låst fast så hun ikke kan røre ved sig selv. Derefter bliver hun tirret til hun bliver vanvittg. Hun har stadig en buttplug oppe analt. Hendes lår er presset sammen. Hun bliver ret hurtigt frustreret over intet at kunne gøre. Hendes skamlæber er sat sammen af små metalklemmer så det ligner en lynlås. Hun har en lille metalstang sat under klitoris så den bliver fremskudt qua de små klemmer. Den lille stang har små snore i som gør at klitoris bliver helt fremskudt og synlig så den kan pirres til tøsens store frustration. Hendes skød er synlig pgra. lynlåse i bodybagen så skødet er det eneste synlige. Den elektriske buttplug giver svage stød og nogen gange kratige strømstød til tøsens anale region. Hastighed og styrke kan reguleres manuelt og automatisk. Tøsen bliver ihvertfald meget liderlig.

Derefter koncentrere Mistress sig om tøsens klitoris. Først kæles der blidt og derefter bliver der smurt hormoncreme ind i klitten og efter kort tid bliver klitten meget varm og modtagelig. Det gør tøsen meget liderlig og frustreret over intet at kunne gøre. Klitten vokser svagt. Derefter bruges der hormoncreme (testoteron) blandet med lidt alkohol som giver en ekstrem lystfølelse og klitten vokser lidt igen så den er hævet og lidt rød. Derefter bruger Mistress et meget blidt massageapperat og den stakkels tøs skriger af liderlighed men må ikke komme.

Efter en kort pause lænkes tøsen til et form for bord. Tunge lænker sørger for at hun ikke kan røre sig overhovedet. Mistress der har iført tøsen i noget andet latex kæler for tøsens klit og giver hende mere creme imens tøsen begærligt sutter på en dildo. Bordet kan via en knap vendes så tøsen ligger med hoved næsten helt nedad og kroppen oppe med fuldt åben skød og en fremstrittende meget følsom klit. Tøsen er allerede ved at blive til en total nymfomanisk slavetæve der kun tænke på sex. Hun sutter begærligt dildoen og underlivet laver nærmest automatisk kneppebevægelser. Tæven får en pikknebel at sutte på. I et stykke tider ligger hun der fastspændt. Mistress finderen lille elektrisk stav frem og tvinger tæven til at ejaculere flere gange. Mistress tirrer tæven til at ejaculere igen ved at lade en nål kærtegne klithoved blidt, meget blidt. Derefter bruges et specielt apparat der skaber blide massagebølger på klitoris så tæven skriger sin ejaculation ud. Mistress beordre derefter tæven til at kysse og kærtegne Mistress's bryster og latexklædte skød.

Mistress slår med flad hånd på den hævede klit så tæven lære at nyde den specielle smerte. Smerten får tæven til igen at sprøjte. Mistress bruger igen den elektriske stave og igen og igen tvinges tæven til at sprøjte ukontrolleret hvilke gør at tæven ikke kan styre sine lyster. Mistress indrømmer at Hun også er meget våd. Tævens klit bliver sat op i et gennemsigtig rør som suger klitten lidt større imens der laves vibrationer. Klitten ligner en lille pik og tæven sprøjter igen og igen pgra. den ekstremt følsomme klit. Tæven er tvunget ud i et univers fyldt med farver og liderlighed. Tæven kommer kun til overfladen når Mistress meget kortvarigt i få sekunder ikke tirre tævens klit, skød og anale region. Mistress kæler også for tævens bryster.

Efter en kort pause lænkes tæven med kæder og låse i latex fra top til tå med maske i en oppustelig latex-sæk. Sækken pustes op og tæven er forsvarsløs. Tæven har små plastikrør sat op i næseborene så Mistress kan kontrollere hendes vejrtrækning ligesom hendes udløsninger kontrolleres.

Iført latex og slanger i næsen bliver tæven bundet til en stol med vidt spredte ben og totalt åbent skød. Tæven får en maske på så hendes vejrtrækning igennem næse helt styres af Mistress. Tæven skal derefter suttes en dildo smurt ind i hendes egne safter. En lille maskine der suger sig fast i klitten og sender små massagebølger igennem klitoris får lov til at hænge udover stolekanten så klitten bliver ekstremt påvirket.

Tæven hoved bliver pakket ind i tykt latex så hun intet kan se eller høre for at få hende dybere ned i liderlighedens dyb. Hendes skød er totalt åbent og bliver til stadighed pirret. Der strømmer elskovssafter ud fra hendes skød som nu helt kontrolleres af Mistress der bruger et instrument der hele tden tirren tæven til det yderste. Ind imellem pisker Mistress tævens skød med en blid pisk.

Mistress løsner tæven fra stolen og fjerne den tykke latex fra hoved. Tæven får manchetter på hænder og arme så hun ikke kan røre sig selv og bliver fæstnet til en briks med meget bred tape som hun gøres helt hjælpløs stadig med åbent og modtageligt skød. Der kæles for tævens bryster oig skød så hun ikke glemmer sin liderlighed. Hun stønner og piver til ingens verdens nytte. Tævens overkrop er fæstnet til briksen med bred tape. Hænder, arme og lår er lænket med manchetter. Mistress giver hende testetoron-serum som hun skal drikke, helt præcist 125ml. Det vil gøre hende ustyrlig liderlig og hun vil ikke selv kunne kontrollere sin lyst. Godt hun har Mistress til det. Hendes skød bliver meget følsomt af at hun drikker serummet der får hende til at ejaculere uden hun kan gøre noget som helst. Den elektriske stav kommer igen i brug og tæven sprøjter længe og uhæmmet uden at kunne stoppe selv. Mistress vil malke hende for safter der strømmer ned i en metalbøtte. Tæven er i Mistress kontrol og tæven begynder at sprøjte selvom Mistress ikke røre hende. Tæven stønner og skriger dyreiske lyde. Det føromtalte instrument sættes fast til klitoris med noget ekstra vægt der hiver i klitten der stimuleres yderligere.

Filmen slutter med at tæven placeres i en lille boks liggende iført latex og med en oppustelig maske og strømstave i kusse og analt. På den måde skal hun tilbringe natten. Om hun får sovet? Næh, men den ene orgasme afløser den anden på hendes vej til at blive en total sexnymfoslavetæve der ikke kan kontrollere sine egne lyster om som når hun er fuldt trænet kjun vil tænke på sex og vil være den perfekte sexslave og ludertæve!

Jeg er glad for at Miss Louise ikke har al den latex og de redsaber/møbler til sin brug. Hun ville jo heldigvis ikke gøre sådan ved sin søde tæve, tror jeg da. Den slags ideer får hun ikke. *smiler artigt*

2 kommentarer:

 1. Det er et dejligt, frækt og særdeles inspirerende blogindlæg, tæven har skrevet her ;-)

  Du kan dog godt spare dig dit "artige smil", for jeg ved, du er en liderlig tæve, der drømmer om ekstremt brug ;-)

  Knus og klask fra
  Louise

  SvarSlet
 2. jamen...jamen Miss...jeg drømmer da ikke om ekstremt brug og at være nymfo-tæve..jeg er næsten ikke liderlig...ret tit *rødmer kraftigt og piver* Du kunne da ikke finde på at gøre som i filmen, vel?

  SvarSlet