fredag den 20. november 2009

En kort tur til Istedgade...

Torsdag talte Miss'en og jeg om den lange ønskeseddel Hun har sendt mig mht. jul og Hendes kommende fødselsdag. Den laaaang ønskeseddel kræver en del penge og dermed en masse kunder til ludertæven, altså mig. Så Miss'en beordred mig til at tage ind til Istedgade torsdag aften. Så det gjorde jeg. Jeg tog et langt varmt bad, sørgede for at min krop og skød var helt glat. Jeg lagde en pæn makeup og fandt tøj frem. En lang lilla kjole der er nedringet og med lange slidser, sorte selvsiddende strømper og naturligvis ingen trusser. Jeg fandt min lille (luder)taske frem, mørkebrune læderstøvler samt min lange sorte lakregnfrakke (der var stadig lidt regn i luftem).

Jeg tog bus 1A ind til Hovedbanegården og gik ned i Istedgade. Nede ved Maria kirkeplads holdt der en ambulance og en politibil så jeg gik videre ned til mellem Club 34 og Gasværksvej. Efter godt 20 minutter stoppede en 4 hjuls trækker. Det var en fyr der tidligere havde brugt mig i sin bil. Jeg steg ind og vi talte sammen. Første gang vi var sammen tog han mig bagfra, men inden da havde jeg suttet hans pik stiv og denne gang ville han prøve kun at blive suttet til han kom. Jeg fik 100kr. og vi kørte over i nærheden af Fisketorvet. Han parkerede og jeg fandt hans pik frem. Den var halvstiv og jeg begyndte at sutte den blidt og langsomt. Så slikkede jeg op og ned ad pikken og brugte tungen grundigt hvorefter jeg tog pikken i munden og suttede lidt hårdt og derefter meget blidt. Efter nogen minutter kom han i min mund og jeg sank begærligt hans ladning og slikkede pikken ren. Derefter talte vi lidt sammen og han fik min e-mail adresse. Han kørte mig over på den anden side af Dybølbros Station, jeg steg ud og gik over til Skelbækgade. Jeg gik et stykke ned ad gaden og fandt ud af at der var en alfons med sine afrikanske piger, der trak der for ham så jeg gik tilbage og ned til den ende jeg kom fra og gik lidt rundt indtil en fyr stoppede sin bil og spurgte om jeg var ledig. Jeg sagde ja og steg ind. Han var relativ ung og smilende. Han sagde at han var ret ny mht. at få fat i en luder men ville gerne suttes. Vi kørte ned langs banelegemet og parkerede med udsigt til Postterminalen. Jeg fik 100kr som jeg stak i tasken. Han ville gerne bruge gummi, fandt et frem og satte det på pikken. Jeg tog den i hånden og den voksede ret hurtigt. Jeg tog den i munden og suttede blidt. Egentlig er jeg ikke vild med at sutte en pik der er pakket ind i et kondom, men alt for kunden. :) Jeg brugte tungen og suttede skiftevis og han stønnede højt da han kom. Han takkede mig meget glad og jeg steg ud. Jeg var tæt på Hovedbanegården og da byen virkede ret død gik jeg op og tog 1A hjem til Valby.

Da jeg kom hjem tog jeg et hurtigt varmt bad og satte mig ned ved computeren og loggede ind på Forums SM-Øst. Det var ikke meget jeg fik tjent og hvis vejret er godt lørdag tager jeg måske ind for at trække medmindre jeg får nogen til at besøge mig i min varme lejlighed istedet. *S* Jeg fik desværre ikke noget pik i mit nederste hul, selvom jeg for øjeblikket er vildt liderlig, men håber der snart sker noget...

2 kommentarer:

 1. Glad for at du kom helt hjem i god behold.
  hehe Du fik da tjent 200 kr til gaverne til Miss'en.
  Du gjorde det rigtige i at holde dig væk fra de afrikanske piger. Sidste år ved juletid hvor det var iskoldt stod disse piger oppe på vesterbrogade ved frihedstøtten desparate efter kunder samt gøre deres alfons tilfreds. Alfonserne tager gerne konkurrentens piger, en af dem forsvandt & dukkede op i malmø.

  SvarSlet
 2. Når tæven er så liderlig, så håber jeg da sørme, at tæven snart bliver brugt godt og grundigt ;-)

  Knus og klask fra
  Louise

  SvarSlet