onsdag den 11. november 2009

Total ydmyget....

Miss Louise har beordret mig til at fortælle om en speciel oplevelse jeg havde i efteråret 1994 da jeg kom sammen med B. B var i perioder nymfoman. Mange mænd fantasere om at møde sådan en kvinde men B havde det som regel ikke vildt sjovt. Forestil dig at du er vildt liderlig, men for hver orgasme du får har du lyst til 2. Du kan simpelhen ikke få nok og komme til bunds i orgasmehavet. Din lyst bliver større og ikke mindre. Sådan kunne B have det i op til 2 uger i træk. Det var som regel udmattende og Hun kunne blive agressiv og det gik tit udover mig når Hun fandt på noget sadistisk og ydmygende.

Efter en lang aften/nat hvor jeg stod til rådighed for B og Hendes lyst der ikke blev slukket faldt B i søvn om morgenen. Jeg lå og tænkte over hvad der ville ske når Hun vågnede og min ret ømme tunge bevidnede at jeg havde forsøgt at tilredstille Hende. Det samme gjaldt mine hænder. Jeg havde også kneppet Hende med en strap-on hvilke gav Hende flere orgasmer, men tændte Hende mere. Jeg faldt i søvn og fik 2 timers hvile inden B vågnede. Hun havde dog fået ca. 4½time. Hun gik ud i køkkenet og jeg kunne høre at Hun spiste morgenmad og lavede kaffe. Jeg havde fået ordre på at blive liggende på min madras. Efter et stykke tid kom Hun ind med en tallerken og en skål. På tallerkenen lå der små stykker brød som B havde tygget godt og grundigt og skålen var næsten fyldt af Hendes morgenurin. Jeg fik at vide at det var en tæves morgenmad. Hun spyttede mig i ansigtet efter den besked. Jeg spiste og drak hvad Hun havde givet mig. Derefter fik jeg ordre på at kravle op i sengen og ligge på alle fire med numsen i vejret. B fandt gummihandsker, glidecreme samt små metalklemmer frem og klemmerne blev sat på mine brystvorter. B kælede for mit skød og smurte mit bageste hul ind i creme. Hun lod et par fingre glide ind og efter et stykke tid var hele Hendes hånd inde. Jeg klynkede, lukkede øjnene og nød Hendes behandling af mit hul. Hver gang jeg var lige ved at få orgasme stoppede Hun. Til sidste tiggede og bad jeg, men Hun stoppede, tog gummihandskerne af og sagde at nu vidste jeg lidt om hvordan Hun havde det. Jeg var vildt liderlig men vidste at der intet var at gøre. Hun fandt noget tøj frem til mig og fandt tøj til sig selv og meddelte at vi skulle på sexklub for jeg kunne jo ikke tilfredstille Hende. Jeg følte mig ydmyget og tog tøjet på. Det var en ret kort nederdel, en nedringet bluse og selvsiddende strømper. Det hele i sort. Derudover fik jeg sorte stiletter og et tyndt halsbånd på. B lagde en kraftig makeup i mit ansigt. Hun havde selv en meget kort næsten gennemsigtig sort kjole og højhælede stiletstøvler i læder der var sorte med små røde hjerter. Hun bad mig bukke mig frem over stuebordet og så spankede Hun mig med først hånden og siden med en tawse til min bagdel var højrød. Det var straf for at være en sløv tæve og for at Hun ikke fik megen søvn. Inden Hun ringede efter en taxa lagde Hun selv en kraftig makeup. Vi kørte derefter ind til Vesterbro.

Inde i sexklubben blev jeg bundet med hænderne på ryggen siddende på en skammel med ansigtet ved et gloryhole så jeg kunne sutte dem der brugte hullet. Selv fandt Hun nogle fyre der ville kneppe Hende. I hvad der føltes meget længe sad jeg og suttede imens jeg kunne høre Hende i nærheden stønne og skrige i liderlighed (Hun larmede altid når Hun var liderlig og fik orgasme. På et tidspunkt kom Hun hen og løsnede mig fra skamlen og førte mig hen til en sofa hvor jeg skulle ligge ned. Hun fortalte at Hun var blevet brugt af 9 fyre i sine 2 nederste huller og jeg skulle slikke Hende ren. Jeg gjorde som beordret og slikkede Hende ren. Bagefter havde Hun et glas i hånden og hældte indholdet udover mit ansigt. Det var sæd nogle fyre havde sprøjtet ned i glasset. Derefter hev Hun mig ud i et badeværelse hvor nogle fyre pissede udover mig så mit tøj blev gennemblødt. Jeg følte mig som en beskidt tæve og Hun spyttede mig i ansigtet imens Hun kaldte mig ret mange ydmygende ting. En fyr havde lovet at køre os hjem, og herhjemme tog han mig ind i skralderummet, beordrede mig ned på knæ og jeg suttede hans pik indtil den sprøjtede udover mit ansigt og hår. B grinte ad mig og jeg græd stille og underligt nok følte jeg mig lykkelig.

Da B og jeg var kommet op i lejligheden fandt Hun ridepisken frem og straffede mig hårdt, efterfulgt af tawsen. Imens Hun straffede mig kaldte Hun mig de værste ting og truede med at sende mig ud for at trække eller låse mig ned i en kælder i lænket tilstand hvor hvem som helst kunne bruge mig når som helst (det var flere år før jeg rent faktisk blev brugt som ludertæve af en anden Herskerinde). På grund af den manglende søvn var jeg både sårbar, modtagelig for ordene og træt. Imens Hun afstraffede og ydmygede mig løb tårene ned ad mine kinder hvilket fik Hende til at ydmyge mig mere og rykke mine grænser. Jeg følte mig som den værste slavetæve og det ringeste man kunne møde men jeg følte mig også lykkelig fordi Hun havde total kontrol over mig og mine følelser og skubbede mit syn på mig selv. Langt om længe stoppede Hun og min numse var godt forslået. Hun bandt mig til en træstol så jeg kunne mærke min stakkels bagdel. Hun gik ud i køkkenet og rumsterede rundt og efter et stykke tid kom Hun tilbage. Hun satte en skål foran mig og tog en stor ske og fodrede mig med noget lidt slimet havregrød med urin i. Hun hev i min bluse så den gik i stykker så Hun kunne komme til mine bryster. Med en hånd hev Hun i mine brystvorter og med den anden tvangsfodrede Hun mig. Noget af grøden faldt ned på mine bryster hvilke kun morede Hende. Hun smurte noget af grøden ud i mit ansigt og på mine bryster og fortalte mig hvor ussel og ringe en tøs jeg var. På et tidspunkt løsnede Hun mig fra stolen og førte mig ud på badeværeæset.

Ude på badeværelset fik jeg ordre på at sætte mig ned i badekarret, mine hænder blev bundet foran mig og derefter hældte Hun resten af grøden ud over mig. Hun spyttede mig i ansigtet og stillede sig op og tissede udover mig. Hun sagde at jeg kunne blive i badekarret og tænke over hvor ussel jeg var, slukkede lyset og lukkede døren. Jeg sad der i kort tid, men var så træt at jeg faldt i søvn siddende i badekarret. Jeg vågnede efter et stykke tid og kunne høre B få orgasme. Jeg var lidt forvirret for jeg havde ikke hørt nogen ringe på og hørte ikke andre stønne. Igennem længere tid hørte jeg Hende komme den ene gang efter den anden. Så blev der stille og efter et par minutter åbenede Hun døren til badeværelset og tændte lyset. Hun spyttede igen på mig og fortalte at det da var godt at Hun selv kunne give sig selv dejlige orgasmer når Hendes tæve ikke kunne. Hun fortalte at Hun både var ret sulten og træt og løsnede mine bånd, beordre mig til at tage et bad og rydde op i badekarret. Efter badet og oprydningen smed jeg blusen ud og det andet til vask og gik ud i køkkenet hvor Hun lavede mig. Jeg kyssede Hendes fødder og takkede fordi Hun havde været så hård imod mig. Under spisningen talte vi længe om det skete og vi var begge klar over at vi havde opnået noget specielt. Jeg følte mig meget lykkelig trods den totale ydmygelse. Efter maden vaskede jeg op og konstaterede at klokken var over 23. Ikke underligt jeg var træt. Jeg gik ind til B som allerede lå i sengen hvor jeg også var velkommen, trods alt, og efter lidt snak faldt vi i en dyb søvn. Næste dag fandt jeg ud af at B stadig var liderlig, men det er vist en helt anden historie...

2 kommentarer:

  1. Det må sandelig siges at være den totale ydmygelse. Er det ikke underligt, at den slags nogen gange kan gøre en lykkelig?

    Knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet
  2. Joh, men også dejligt. Måske opnår jeg igen den slags lykke...?!

    SvarSlet