tirsdag den 3. november 2009

Endnu en solo-opgave

Ja, der er gået nogen dage, men lørdag fejrede jeg og andre hekse (ja, jeg er udover at være slavetæve også indviet heks og shaman) de dødes nat og heksenes nytår, og søndag gik det meste af dagen/aftenen med en fødselsdag hos en god veninde, så tiden har været lidt knap. Torsdag fik jeg ordre af Miss Louise til fredag at bruge lidt tid for mig selv med plugs og de vibrerende klemmer samt nogle instrukser ang. min fantasi. Fredag aften kort efter midnat fandt jeg plugs og klemmer frem. Rummet var kun oplyst af stearinlys. Jeg fandt olie frem og smurte mit bageste hul ind i olien og lod først 2 og siden 3 fingre glide op. Jeg kælede for mig selv og fandt den største plug frem. Efter nogle minutter gled den langsomt i bund. Derefter var det tid for klemmerne; de kom på mine følsomme brystvorter og en let smerte bredte sig fra brystvorterne og ud i kroppen hvor den forvandlede sig til lyst. Jeg lagde mig på min seng, lukkede øjnene, kælede for min krop og skød og lod den indre film køre...

...jeg var hos Miss Louise og det var aften. Hun havde klædt mig i en ret kort og ret nedringet mørke lilla kjole med blondekanter, mørke lilla bred hofteholder, sorte netstrømper, højhælet stiletter og halsbånd. Mit skød er glatbarberet og trusseløst 24/7. Jeg havde fået kraftig øjenmake up på, kind rødt og havde dybrøde læber. Miss Louise fortalte mig at vi skulle ud i aften og jeg skulle bruges rigtigt meget. Hun gav mig en lædermaske på og jeg fik hænderne lagt i håndjern. Jeg blev sat ned på en skammel og ventede i et stykke tid. Miss Louise var gået ud af stuen men kom nu tilbage og førte mig ud til en stationcar. Jeg blev lagt bagest i bilen og vi kørte afsted. Jeg kunne svagt høre Miss'en tale med en mand men ikke hvad de talte om. Efter et stykke tid der føltes som ret lang tid stoppede vi og jeg blev ført ud af bilen og gik på fliser hen til nogle trapper der gik ned til en kælder formentlig.

Der blev ringet på og efter et øjeblik blev døren åbnet og en smuk kvindestemme bød Miss'en og Hendes ledsager velkommen. Det var vist ikke første gang de var her. Jeg blev ført indenfor og et par stærke hænder førte mig ned ad en lang gang og ind i et rum. Min maske blev fjernet og det eneste lys i rummet kom fra nogle lange lys i et par store 7-armet lysestager samt en stor skærm hvor der kørte en SM-film. Jeg blev ført hen til en gabestok og blev låst fast i den. Der stod jeg så helt hjælpeløs. Smukke Miss Louise dukkede op foran mig og bedyrede at jeg trængte til en omgang med spanskrøret før jeg skulle bruges. Jeg fornemmede at der kom folk ind i rummet. Miss'en gik bag mig og jeg hørte spanskrørets susen og mærkede en svag smerte. Hun slog igen og igen, rytmisk og fast. Først gjorde det ikke ret ondt, men så lagde Hun kræfter i slagene og ret hurtigt begyndte jeg at pive og siden kom tårene der løb ned ad kinderne. Jeg vidste godt at hvis jeg bad Hende stoppe ville jeg bare få endnu hårdere slag så jeg tog imod det bedste jeg havde lært og gav slip så smerten blev til lyst. Jeg kunne mærke at jeg dryppede ned på gulvet, hvilke Miss'en også havde bemærket. Hun gik hen til mig, lagde en hånd på min bagdel og kunne konstatere at jeg allerede var både våd og lidt åben. Hun fandt creme frem og smurte mit hul ind. Imens kom en moden fyr hen til mig og stak sin pik frem. Jeg åbnede munden og hans pik trængte ind i min mund. Stille og roligt suttede jeg den til den blev helt stiv, og så gik han om bag mig og trængte ind i mig. En anden fyr kom hen til mig og jeg suttede hans pik der var lang og tynd. Jeg lod tungen lege med hans pikhoved imens jeg nød at den første fyr kneppede mig. Jeg suttede pikken grundigt og kunne efter et stykke tid mærke den første fyr sprøjte oppe i mig. Han gik bort og den anden fyr tog hans plads. En ung fyr med et ret stort lem kom hen til mig og jeg åbnede munden som blev helt fyldt. Jeg lod pikken glide ud og jeg slikkede ned ad pikken og langsomt op til hovedet som jeg slikkede blidt. Fyren stak den ind i min mund og jeg fik den et stykke ned inden jeg havde brug for luft. Efter et stykke tid kom fyren oppe i mig imens den unge fyr sprøjtede en stor ladning sperm ud i mit ansigt og ind i min mund. Jeg var nu vildt liderlig og en ny fyr trængte op i mig imens jeg slikkede den unge fyrs pik helt rent. Derefter kom en ny fyr frem foran mig. Han havde også en ret stor pik og jeg kunne mærke at det også gjaldt den fyr der kneppede mig. Jeg blev godt og grundigt kneppet imens jeg ihærdigt suttede den andens pik. Efter et godt stykke tid sprøjtede han ud i mit ansigt og hår, og mit ansigt drev af sperm. Jeg mærkede at fyren der kneppede mig sprøjtede længe op i mig.

Jeg blev løsnet fra gabestokken og førte hen til et velourforhæng der blev trukket fra og afslørede en stor dobbeltseng med et rødt latexlagen. Jeg fik ordre på at lægge mig på ryggen og mine hænder blev lagt i manchetter der blev sat i lænker der blev låst til sengens hovedgærde. Et par puder blev lagt ind under min bagdel og en fyr kravlede op til mig og trængte blidt ind i mit efterhånden godt snasket hul imens 2 fyre kravlede op til mit hoved. Imens jeg blev kneppet suttede og slikkede jeg 2 dejlige pikke. Efter et lille stykke tid tog den ene fat i min kjole og fik flået i den overste del der revnede og mine bryster var frie. Den ene sprøjtede ud over mit ansigt og ind ind i munden imens den anden lod sin sperm sprøjte ud over mine bryster og min hals. Jeg slikkede deres pikke rene og de forsvandt. En moden mand lagde sig ind over mit hoved og lod sin pik glide ind i min mund. Jeg lå så godt at han kunne lave deep throat på mig. Jeg kunne mærke at der blev sprøjtet oppe i mit bageste hul og derefter at en ny trængte ind i mig. Jeg suttede den modne mands pik langsomt og legede med tungen på pikhovedet inden han gled ind i min mund igen.

Jeg lå der på sengen, fastlåst og blev kneppet i mine 2 liderlige huller og nød det. Jeg er Miss Louises perverse ludertæve og nyder det. Jeg følte jeg var i himmelen og kunne mærke jeg blev godt og grundigt brugt i mine huller. Den ene efter den anden trængte enten ind i mit nederste hul eller ind i munden og jeg blev oversprøjtet i ansigtet, håret, på brysterne og halsen samt på maven og i mit hul. Tiden forsvandt og jeg nød hver et sekund og hver et sprøjt. Orgasmerne begyndte at rulle i min krop og jeg så smukt fyrværkeri. Jeg forsvandt af og til i orgasmer imens spermen drev ned over mit ansigt og krop.

Til sidst havde alle fyrene fået hvad de ville og Miss Louise løsnede mig fra sengen imens Hun konstaterede at Hendes perverse ludertæve var blevet brugt af 15 fyre. Jeg kiggede overrasket op på Hende og rødmede let. Hun fortalte at Hun havde fotos af det hele og det ville blive lagt på nettet. Jeg rødmede igen og kunne mærke at jeg stadig var liderlig. Jeg blev ført ud i et stort badeværelse hvor jeg tog min tilsølede kjole af og lagde mig på knæ. Miss Louise mente at jeg skulles spules og det blev jeg da flere af de 15 fyre pissede udover mig. Jeg drak noget af det men det meste løb ned ad mit ansigt, hår og krop. Derefter fik jeg ordre på at tage kjolen på igen og Miss'en konstaterede at jeg lugtede som det jeg var: en luderso. Jeg fik masken på og blev ført ud og bagi bilen. Der lå jeg som en ildelugtende overpisset og overspermet luderso til vi kom hjem...

Det var en vidunderlig fantasi og jeg fik flere orgasmer og ærgede mig over at jeg ikke havde brugt den store dildo for jeg var ret åben i mit hul. Jeg tog klemmerne af brystvorterne, fjernede plug, rengjorde den og tog et kort bad. Derefter gik jeg i køkkenet og fik et par sandwiches, hvorefter jeg gik i seng hvor jeg tænkte på fantasien og gled ind i søvnen med et smil.

1 kommentar:

  1. Mmm en dejlig fræk fantasi min liderlige tævetøs har ;-)

    Knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet