søndag den 4. april 2010

Endnu en tur ind til Istedgade

Miss Louise synes at det er længe siden at jeg har været inde i Istedgade for at trække og Hun ønsker sig et ret dyrt webcam som jeg som luder skal tjene pengene til. Så fredag aften tog jeg ind til "min flise". Først tog jeg et varmt bad, fandt tøj frem og tog det på; sorte selvsiddende strømper, lang lilla kjole med lange slidser og en hvid trøje over. Det er jo ikke ligefrem sommer endnu, men naturligvis ingen trusser. Derefter lagde jeg en let makeup med hvid øjenskygge, sort mascara og rød læbestift. Derefter fandt jeg min lille taske frem hvor der er plads til nøgler, kondomer, penge og lidt makeup. Jeg tog brune støvler på samt en vindtæt jakke, hvorefter jeg tog ind til Istedgade.

Den første ½ time skete der intet. Der var godt nok en del mennesker men også en del der havde drukket. Så kom en ung fyr kørende, standsede og spurgte om jeg havde tid. Jeg satte mig ind i bilen, vi talte lidt sammen og han ville gerne have et blowjob og betalte 100 kr. som jeg tog imod. Jeg fandt hans ret lille pik frem fra bukserne og der gik ikke mere end et par minutter før han kom. Han sagde bagefter at det havde været dejligt og at det var over 1 år siden nogen havde suttet ham. Han duftede ren men hans pik var ret lille, vel godt 8-10 cm.

Derefter gik jeg lidt rundt indtil en moden mand kom hen til mig. Han var norsk og havde lagt mærke til mig lidt tidligere. Han fortalte at han og konen var i København på påskeferie og havde lyst til noget specielt sexuelt og det var ikke lige til at finde i Oslo. Han havde altid haft lyst til en trans og hans kone ville gerne se ham sammen med en. De boede på hotel tæt på Rådhuspladsen og han prajede en taxa til den korte tur. Vel ankommet til hotellet gik vi op på værelset. I taxaen havde han ringet til konen og fortalte at vi var på vej. Han selv var i gråt jakkesæt og blå skjorte og hans konen var i en ret kort og rød kjole. Hun havde langt lyst hår og var ret smuk trods sin modne alder. De var begge 62 og når de havde lyst til lidt kinky sex foregik det ofte i København. Han ville gerne suttes af mig hvorefter han kneppede mig. Hun ville godt kigge på, dominere mig lidt og slikkes til orgasme. Vi aftalte en pris på 300 kr. som hun syntes var passende for en billig tæve, og da jeg fortalte om Miss'en sagde hun at hun godt kunne bruge sådan en tæve i Oslo.

Hun beordrede mig ned på knæ og jeg lynede ned for hans bukser og tog hans pænt store pik i munden, der var et modstykke til den pik jeg havde suttet tidligere på aftenen. Jeg brugte min tunge godt og pikken voksede godt. Imens jeg suttede tog hun en gummihandske på og smurte mit hul ind i glidecreme. Da hun mente at jeg var klar fik jeg ordre på at tage den hvide bluse af. Han tog sit tøj af og jeg kravlede op på sengen på alle fire. Hun kælede og nev i mine brystvorter der strittede vildt meget. Hun satte sig op ad hovedgærdet og jeg fik ordre på at slikke hende. Hun duftede godt og smagte fantastisk. Jeg hørte ham tage kondom på hvorefter han langsomt og blidt trængte ind i mig. Jeg nød min position og situationen og stønnede svagt imellem hendes fyldige lår. Han kneppede mig hurtigere og jeg kunne høre på hende at hun også nød det. Hun var nu også ret våd. Han holdt om mine hofter og gennemkneppede mig imens hun havde fat i mit lange hår og holdt mig fast ved hendes revne. Jeg nød det i fulde drag. Jeg kunne mærke på hans stød at han var ved at komme og hurtigt derefter stønnede han ret højt. Hun kom i små skrig et par minutter efter. Jeg gik ud fra at vi var færdige men hun hev mig ud på badeværelset og beordret kjolen af mig og ned på ryggen. Hun satte sig over mit ansigt og tissede ned i min mund, og da der ikke var flere gyldne dråber fik jeg ordre på at slikke hende ren og give hende et par orgasmer til, hvilke jeg naturligvis gjorde.

Efter et hurtigt bad klædte jeg mig på og over et glas vin talte vi lidt sammen og de fik min mailadresse og adressen på denne blog. De syntes det havde været en god oplevelse og især hun var begejstret. Hun havde altid fantaseret om at tisse i munden på en anden og følte det rigtigt at gøre det overfor en beskidt tæve som mig.

Bagefter stod jeg på gaden og overvejede Istedgade men jeg havde brugt 2 timer på hotellet og det var ret koldt så jeg gik de 200 meter til stoppestedet og tog 1A hjem hvor jeg tog et kort varmt bad inden jeg ringede til Miss Louise for at fortælle om dagens udbytte. En time senere lå jeg i min seng og var godt træt og faldt i søvn med søde drømme foran mig...

1 kommentar:

  1. Det var en fræk tur til Istedgade, min liderlige ludertæve havde denne gang. Pragtfuldt, at hun brugte tæven til urinsex ;-)

    Knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet