søndag den 10. januar 2010

Tanker på en kold dag

Sidder herinde i varmen og tænker tilbage på den første uge af året. For en uge siden var skuffelsen stor hos både Miss Louise og mig fordi Hun pgra. træthed og sløjhed måtte aflyse mit besøg selvom der var lagt op til mange dejlige ting. Det var dog godt at Hun aflyste for som dagene skred frem fik Hun det værre, og noget tyder på at Hun har fået en eller anden form for betændelse i underlivet. Hvis jeg var taget derover kunne jeg måske nok lindre Hendes smerter (jeg er jo heks), men især ville Hun føle sig stresset over ikke at kunne gøre de ting ved mig som Hun havde planlagt.

Istedet for blev det en uge hvor jeg kunne gøre noget herhjemme beordret af Hende som f.eks. at sætte en annonce på annoncelisten.dk under massage & escort, lege med mig selv samt tage i Istedgade og tjene penge til Hende. Der var for begges side også tid til at tænke lidt. Vi talte også meget sammen på både MSN og telefon og det virker som om at trods aflysningen er vi kommet tættere på hinanden. Vi er ikke "bare" 2 personer der dyrker noget dejlige BDSM sammen. Ja det er vi også men det er meget mere imellem os, hvilket som omtalt tidligere giver grobund for en udviklende faktor i lang tid fremover. Der er en dybde imellem os som også gør at vi bruger tid på at tale om andre ting end "kun" BDSM. Det gør også at vi kender hinanden endnu bedre, og ved hvad den anden går og tænker over samt laver i sin dagligdag. Tingene hænger jo sammen, og vi adskiller ikke dagligdag fra seancer. *smiler tankefuldt*

Den sidste uge med de problemer/sygdom Miss Louise har kæmpet med har godt nok gjort mig bekymret, selvom Hun har sagt jeg ikke skal bekymre mig, men når jeg holder meget af en person bekymre jeg mig hvis denne person f.eks. er syg. Det betyder også at jeg anerkender at jeg har dybe følelser for Miss Louise og vil være der for Hende lige meget hvad, Hun er ikke blot en vidunderlig Herskerinde, men også et dejligt menneske jeg vil give mig helt for. Den sidste uge har ikke skubbet os fra hinanden netop fordi vores forhold ikke "kun* handler om sex men om mange indbyrdes relationer og følelser. Jeg ved ihvertfald at jeg er Hendes tæve og ejendom lige meget hvad der sker og den følelse betyder meget for mig, og den kan der bygges videre med på en konstruktiv vis. Nu håber jeg bare at Miss Louise bliver rask og kan beskæftige sig med de ting Hun ønsker uden smerter. Smerterne skal nok komme til mig senere så. *fniz*

3 kommentarer:

  1. Der var åbenbart en højere mening i, at jeg blev syg, for du har ret i, at du og jeg er kommet tættere på hinanden i denne uge. Jeg nyder, vi har så meget sammen :-)

    Jeg skal sandelig nok blive rask, så jeg kan tilføre dig masser af smerte ;-)

    Knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet
  2. Kære Miss
    Jeg er glad for at kunne gøre Dig glad både ved at lægge krop og sind til Dine ønsker/lyster, og at sælgge mig selv som den ludertæve jeg er og føler er en naturlig del af mig, men også fordi vi kan tale om alle mulige andre ting. I Din første mail til mig var Du lidt bange for at vi var for forskellige til at der kunne opstår noget imellem os, men jeg ser det kun som en fordel at der er ret stor forskel på os, og som Paula Abdul sang for 20 år siden "Opposites Attract" Måske er det derfor at det er spæmdende at kende Dig og som giver dybe og mulighed for udviklingen netop fordi jeg ikke ved hvad der ligger forude. I næsten alt hvad jeg foretager mig er Du i mine tanker, også fordi der er flere og flere ting jeg foretager mig som har med Dig at gøre, og det gør at jeg føler mig tryg udi den viden at jeg er Din ydmyge tæve.

    SvarSlet
  3. Min kære tøs,

    Der er sandelig sket meget siden jeg skrev den første mail til dig - både du og jeg har udviklet os. Det har vist sig, at vi er gode for hinanden både mht BDSM og venskab :-)

    Knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet