søndag den 3. januar 2010

Forvirret og flov

Igår eftermiddags skrev jeg sammen med Miss Louise på MSN, og Hun gav mig lov til at lege med mig selv og få 1 orgasme. Hun ved at jeg er ret liderlig for tiden, bl.a. fordi jeg savner Hende og glæder mig til mandag hvor jeg igen, heldigvis, skal besøge Hende. Hun ved også at en enkelt orgasme tager toppen af min liderlighed, men også kun toppen.

Igår oplevede jeg så en ny side af min underkastelse som både gjorde mig forvirret og flov. Da jeg skulle i seng var jeg godt tændt. Jeg havde lige set en spanking-film med 2 Herskerinder der straffer hinandens tøser. Jeg fandt en plug frem og satte den op i mit bageste hul og lagde mig på sengen og kælede for mine bryster. Jeg gik i stå flere gange og trods min liderlighed stoppede jeg til sidst velvidende at jeg ikke gjorde som beordret. For det første følte jeg ikke jeg havde fortjent orgasme med alle de straffe i den sorte bog, men nok vigtigst af alt følte jeg ikke det skulle handle om min lyst men at jeg skal være der for Hendes lyst, og da Miss'en ikke var tilstede følte jeg at Hun blev snydt ved ikke at opleve mig få orgasme. Det er svært at sætte ord på, men da jeg er Hendes ejendom følte jeg at Hun bør få mest muligt ud af mig og det gør Hun ikke ved at jeg er selvoptaget i min egen seng. Liderligheden var der godt nok, men ikke så tydeligt som før og jeg følte ikke trang til orgasme.

Som nævnt følte jeg mig ret forvirret og flov, og jeg tager gerne min straf for ikke at have udført det Hun ønskede, men det var en helt ny følelse.

2 kommentarer:

  1. Min kære tæve,

    du har intet at være flov over. Følelser er vi ikke selv Herre over. Når det føltes forkert for dig, så var det godt, du ikke fortsatte.

    Når jeg giver dig ordre til at lege med dig selv, så får jeg sandelig noget ud af det - psykisk tænder det mig meget, at du udfører mine ordrer, og jeg nyder tanken om, at du leger med dig selv. Så det skal vi have arbejdet med.

    Knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet
  2. Tak Søde Miss. Jeg føler bare at lysten er til for Dig. Hvis jeg må få orgasme når jeg er luder eller bliver brugt af Dig eller andre tror jeg ikke det bliver et problem. Det var vist mest det at jeg var alene og fik noget Du ikke helt havde kontrol over eller fik noget ud af, hvilke Du så gør ved at læse/høre om det. Ja, der skal nok arbejdes med den del af min underkastelse. Det er interessant for den del har aldrig tidligere været et problem. *smiler og rødmer*

    SvarSlet