søndag den 25. oktober 2009

Endnu en tur i Istedgade

Efter min første tur i Istedgade var Miss Louise ret nervøs for mig og ville helst have at jeg ikke gjorde det mere, men som dagene er gået og Hun har tænkt over det har Hun måtte indrømme overfor sig selv at Hun bliver mere liderlig end nervøs for at jeg er luder så efter en lang snak på MSN fredag aften fik jeg ordre på at tage ind til Istedgade lørdag aften. Når jeg kom hjem skulle jeg rapportere til Hende og siden blogge her. Så jeg gjorde naturligvis som befalet

Lørdag aften brugte jeg noget tid med et varmt bad og fik vasket mit lange, tykke røde hår. Bagefter lagde jeg en diskret makeup. Tog selvsiddende strømper, kort sort nedringet kjole og sorte stiletter på. Jeg fandt min lille taske frem, sørgede for at der var læbestift, mascara, klippekort, kondomer og en rejsebørste i den. Tog min lange sorte lakregnfrakke på og gik ud af døren så jeg var derinde ca.kl. 21.30. Der var ikke mange mennesker i Istedgade, måske fordi det er sidst på månedern. Jeg mødte 2-3 fulde fyre som jeg undgik og efter godt 20 minutter kørte en bil op på siden af mig og vinduet i passagersiden blev rullet ned. Den modne fyr spurgte om jeg var ledig hvilke jeg sagde ja til og satte mig ind. Vi talte kort sammen og jeg fik 100kr for fransk. Han kørte ned imod Enghave parken og parkerede dernede. Jeg tog hans pik i munden. Den duftede nyvasket og var omskåret, hvilke ikke gør noget. *s* Jeg slikkede hans pik langsomt og derefter suttede jeg den begærligt. Derefter slikkede jeg nedefra og op ad pikken og min tunge legede med pikhovedet, noget han vist kunne lide, Jeg suttede igen begærligt og efter få minutter slugte jeg hans sæd, en stor portion. Derefter takkede han mig og sagde at det var ret dejligt og jeg steg ud med retning mod Istedgade. Jeg kom næsten hele vejen ned ad Istedgade tæt på Hovedbanegården. Der kom en ung fyr gående og henvendte sig til mig og spurgte om jeg var til noget frækt. Jeg fortalte hvad jeg tilbød og han forslog vi fandt en pornobiograf hvor jeg kunne give fransk. Vi gik derind hvor jeg var ugen inden og jeg fik 100kr. Jeg tog hans pik frem og kælede for den hvorefter jeg langsomt suttede den. Den rejste sig hurtigt og jeg slikkede den blidt og legede med dens hoved. Jeg suttede i godt 5 minutter og så kom han. Han sagde glad tak og forsvandt ud. Jeg gik ud og gik lidt ned ad Istedgade men der var ret stille så efter en halv time uden jeg mødte nogen gik jeg over til bussen 1A og var hjemme efter 10 mimutter.

Tog et bad, fik noget at spise og så talte jeg lidt med Miss'en på MSN. Hun havde været lidt nervøs, men mestendels var Hun blevet ret liderlig ved at tænke på at jeg var ude for at trække så Hun nyder virkelig at eje en ludertøs, entern det er at jeg trækker, er på klinik eller får kunder der hjemme. Det er dejligt at jeg kan gøre Hende både glad og liderlig.

1 kommentar:

  1. Ja jeg nyder tøsens eskapader. Næste gang må tøsen tage i Istedgade først på måneden, så der er masser af mænd, der vil bruge tøsen. Jeg vil elske at vide, at tøsen får tilfredsstillet dine lyster og virkelig bliver brugt godt og grundigt ;-)

    Knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet