tirsdag den 15. december 2009

Kontrakt...?!

En af de ting Miss Louise og jeg har talt lidt om nu da jeg er Hendes ejendom er en kontrakt. Jeg har i tidligere forhold været på kontrakt og foretrækker dem der er "skræddersyet" til Hende og mig. Standard-kontrakterne man finder på nettet er nok gode, især hvis man ikke er fuld ud afklaret eller ikke er så erfaren som jeg. De giver ihvertfald ikke helt de samme mulighed for et stort spektrum af muligheder for at udvide kontrakten eller for den sags skyld indsnævre den.

Jeg foretrækker at man kender hinanden godt før man indgår en kontrakt. For mig er det at skrive under på en kontrakt lidt ligesom at sige ja til et ægteskab (jeg har aldrig været gift:)), i den forstand at man skriver under på at man indgår i et meget seriøst blivende og langvarigt forhold med en eller anden form for følelser. Jeg kan kun sige ja til en kontrakt hvis jeg føler noget for min ejer, altså mere end det jeg føler i en seance. Det kan være kærlighed, samhørighed, fælles søgen efter noget dybt f.eka.. For mig skal en kontrakt ikke begrænse en Ejers muligheder, men derimod øge og udvikle dem. Til gengæld er en kontrakt et tegn på at jeg ønsker at afgive kontrol og give slip på beslutninger der har med kontrakten indhold at gøre. En ting er det rent skriftlige, men det er også ret vigtigt at begge parter er enige om ånden og ideen med kontrakten. Når jeg har skrevet under føler jeg både en dyb ro og en endnu større hengivenhed til min Ejer, velvidende at jeg efter al sandsynlighed kommer til at finde nye ting ved mig selv, og formentlig også om min Ejer. Min underskrift er fuldbyrdelsen af at give mig fuldt ud til Hende og på den måde vise at jeg er Hendes ejendom. Ligesom med halsbåndet er en kontrakt et symbol på vores fælles ønsker og lyster for at opnå specielle stunder sammen i et seriøst forhold. For mig er BDSM ikke blot en leg, ligesom det at underskrive en kontrakt heller ikke er en leg, men "the real deal".

Beder Miss Louise mig om at underskrive en kontrakt vil jeg uden tøven underskrive den, og jeg tvivler på at der er noget i den der kan få mig til at sige nej. Jeg har så stor tillid og kærlighed til Hende at mit hjerte vil fyldes med stolthed skulle den dag komme, og jeg vil gøre alt for at gøre Hende ære ved at leve op til både dens ord og ånd. Ja, det vil især tænde mig mentalt, men også give mig følelsen af at vi er på vej ind i en ny og betydningsfuld fase af vores forhold som Miss og tæve. En fase der vil ændre meget på en positiv facon som er svært lige nu at sætte ord på.

En ting er sikkert: Hun vil få en endnu mere tillidsfuld og ydmyg tæve der vil yde endnu mere, og bryde flere grænser for sin Ejers skyld, velvidende at det vil øge min kærlighed til verdens dejligste Miss.

1 kommentar:

  1. Det bliver spændende at se, hvad du siger til den kontrakt, som jeg så småt er begyndt på at lave, for den giver mig meget frie tøjler.

    Knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet