lørdag den 12. december 2009

Miss'ens mere feminine tæve

Som beskrevet for en uge siden blev jeg desværre brændt af pgra. en Herre sagde fra. Han og Miss Louise havde planer om at gøre tæven mere feminin. Der er kommet det gode ud af det at Miss'en har fået masser af inspiration, også af mit indlæg om mine fremtidsdrømme. Hun vil gerne have jeg bruger lidt mere makeup i det daglige, altså diskret lagt. Indtil videre har jeg som regel brugt mascare og læbestift og skulle jeg til fest el.lign. har jeg brugt øjenskygge. Det har jeg også brugt når jeg har trukket i Istedgade. Fremover skal jeg bruge foundation, en diskret lys øjenskygge, mascara og læbestift (har en ferskenfarvet der er min favorit). Blush er valgfrit.

Det næste skridt bliver formentlig tøj eller fodtøj. Jeg ved ikke med smykker og frisure. Jeg var iøvrigt hos frisøren igår hvor jeg fik klippet en del af mit lange hår, som stadig går ned over nakken, og håret fik et par ekstra røde nuancer så det nu har en blodappelsin-farvet nuance i bunden. Min frisør er ret vild med mit tykke og lange hår, og stod det til hende skulle jeg bruge en formue i hårplejningsprodukter, men jeg kan nu godt lide at håret er ret naturligt. Jeg er dog glad for at jeg ikke skal bruge paryk og det er Miss'en vist også.

Jeg ved ikke meget om hvordan Miss Louise vil forme mig, Hendes tæve, fysisk og psykisk, men jeg er totalt tryg og har fuld tillid til Hende.

1 kommentar:

  1. Det vigtigste er, at trygheden og tilliden er til stede, for så kan stort set alt lade sig gøre. Det er en meget stor ære at få lov til at forme dig, og jeg værdsætter det meget. Hjertelig tak min dejlige tøs.

    Knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet