søndag den 6. december 2009

Brændt af...!

Miss Louise og tøsen har talt en del om at finde en Hersker/Herskerinde fra Kbh som kunne holde tøsen i kort snor og opdrage hende når hun ikke er hos Miss'en, naturligvis i samarbejde med netop Miss'en. Gerne en som også vil fotografere/filme tævetøsens udfoldelser til glæde for både Miss'en og andre med adgang til nettet. Tæven har betalingsprofiler på både xklub.dk og scor.dk, og udover disse 2 sites chatter tæven også på Forum.dk i forskellige sexchat-rum, nåde for at finde en person her i kbh, men også for at finde potentielle faste kunder.

For 8 dage siden kom tæven i kontakt med en Herre som virkede ret seriøst. Han er fra Sydsjælland og var gift med en kvinde som åbenbart også skulle bruge tæven. I de følgende dage maile vi frem og tilbage og han skrev også med Miss'en. Det virkede som om han havde ideer der kunne udvikle tævetøsens ydmyghed og underkastelse. Det blev aftalt at han skulle besøge mig fredag kl. 15.30. Stor var min glæde og liderlighed over at have mødt en der sammen med Miss Louise kunne gøre mig endnu mere til en lydig tøs.

Fredag kom og jeg gjorde mig klar med kort pink kjole, sorte selvsiddende strømper og en diskret makeup. Kl. 15 dukkede han op på min MSN og skrev at han lige havde sendt mig en mail. I mailen skrev han at han aflyste. Jeg spurgte ham på MSn hvorfor han aflyste og fik at vide af ham at jeg var for erfaren til ham, der var relativ ny i miljøet, og at han ikke havde talt ordenligt med sin kome om planerne med mig. De 2 skulle vist lige tale bedre sammen og han håbede jeg fandt en person der kunne tage sig af opgaven med mig. Jeg roste ham f9rdi han i det mindste aflyste og modsat de fleste ikke bare blev væk. Dog var jeg noget ked af det og følte mig lidt tom; All dressed up and nowhere to go...! Miss'en syntes at jeg skulle tjekke chatten ud men man kunne godt se at det er julefrokosttid for der var ikke megen gang i chatrummene kl. 16 hvor der ellers ofte er mange på.

Miss Louise og jeg søger stadig, men jeg er både lykkelig og taknemmelig for at jeg er ejet af verdens dejligste Miss. *S*

2 kommentarer:

 1. Det var en skam, at han alligevel ikke var den, vi søger. Men indtil videre kan jeg jo så nyde dig alene :-)

  Knus og klask fra
  Louise

  SvarSlet
 2. God tur, Moongirl husk at tælle rigtigt hele vejen op til de et tusinde slag. Der kommer jo nok et par billeder op på Miss'ens hjemmeside.
  Det bliver som et maleri fuldt med farver. *Fnis*

  SvarSlet