søndag den 27. december 2009

Længsel

Sig tiden nærmer hvor jeg igen skal besøge Miss Louise. Faktisk "kun" 8 dage... Som jeg nærmer mig dagen bliver længslen og savnet større. Jeg savner Hendes dejlige, rolige og behagelige selskab. Hendes måde at være på som menneske og Miss. Jeg må jo også indrømme at jeg savner Hendes måde at ydmyge mig, udstille mig og give mig smerte. Hendes måde at lege med den psykise del af dominansen på. Jeg troede ikke jeg skulle savner smerten og længes efter den på den måde jeg gør. Det er en helt ny følelse. Jeg længes også efter at give mig helt hen til smerten og lade den overtage min lyst, så lysten bliver transformeret til en anden tilstand. Jeg holder stadig igen og stritter stadig imod når smerten rammer mig. Jeg tror det både er den fysiske del men også den mentale del, altså at jeg er bevidst om at det gør ondt. Jeg ved jo egentlig godt at smerten kan gøres til noget dejligt, men stritter stadig imod. Dog vist Miss'en mig sidste gang at når jeg giver slip sker der noget postitivt med smerten både fysisk men også i mit hoved. Jeg har stadig ret lang vej, men jeg længes til den dag hvor jeg med det samme giver slip og nyder den smerte som Miss Louise (eller andre) giver mig. Den dag hvor nydelsen helt overtager mig og hvor smerten bliver den totale vej til underkastelse og lyst. Jeg ved jo at Miss'en gør giver mig smerten af kærlighed, og Hun også vil se mig give slip på angsten for smerten. Den dag hvor det sker, uden at jeg tanke for noget negativt når smerten rammer mig, den dag har jeg givet Hende min fulde og ubetinget kærlighed. Jeg ser frem til og længes efter den dag, men ved godt at den ligge et godt stykke ude i fremtiden.

Det er altid dejligt med mål, især når Hun også er involveret i processen for det gør tingene lettere (men vist også mere smertefulde *fniz*).

2 kommentarer:

 1. Du er ikke den eneste, der glæder sig i denne tid ;-)

  Mht at give slip øjeblikkeligt i forbindelse med smertepåvirkning, så må du ikke blive skuffet, hvis det aldrig sker. Jeg ved, at nogle masochister altid lige skal igennem starten, som de finder meget smertefuld, inden de kan overgive sig til smerten. Og det er jo ret logisk, når man tænker over det, for naturligvis vil kroppen kæmpe imod noget, som gør ondt - i mine øjne er det et sundhedstegn :-)

  Knus og klask fra
  Louise

  SvarSlet
 2. Det er sandt...iiih igen har Du ret! Jeg ville bare ønske at jeg ikke stritter så meget imod som jeg gør nu, hvilke jo også er logisk da smerten tidligere var ret sekundær. Jeg længes efter den dag hvor jeg meget lettere giver slip med bevidstheden om at smerte er lig med lyst. *smiler ydmygt*

  SvarSlet