lørdag den 15. august 2009

En aften som model

Miss'en har fået kontakt på MSN til moongirls veninde Engel (hvilket moongirl er lidt nervøs for), og de 2 kvinder aftalt at moongirl skulle tage ud til Engels hus for at få taget nogle fotos i forbindelse med Engels burseng samt at give Engel noget tiltrængt massage.

Tøsen tog ud til Engel fredag eftermiddag og efter et par timers hyggelig snak samt noget god aftensmad gik de op til Engels soveværelse hvor Hendes dobbeltseng med bur nedenunder står. moongirl havde taget lidt skiftetøj med: en laknederdel, en fræk blondebluse samt en ret gennemsigtig blondekjole. Under ledelse af Engel stillede tøsen sig i positionerne til billederne, men da tøsen jo godt kan lide at blive fotograferet kunne hun selv ret hurtigt finde gode positioner. Først var der fotos af tøsen oppe i dobbeltsengen med laknederdel og blondebluse og derefter tøsen ved sengen. Til sidst blev der taget mange fotos af tøsen iført den gennemsigtige kjole inde i buret da Miss'en er vild med en tøs i bur. Engel mente at der kom mange gode billeder ud af fotosessionen hvilket tøsen ikke betvivler, især da tøsen blev en anelse fugtig imellem benene undervejs.

Derefter gik de ned i stuen, fik noget kold sodavand og så fik Engel en god gang massage (moongirl er uddannet massør). Den blev lidt sent før moongirl kom hjem til Valby, faktisk omkring 0.30 så det var en lang og givtig aften.

Nu håber tøsen at Miss'en synes om billederne som Engel vil sende til Miss'en via MSN og så er det spændende om tøsen kommer til at se billederne før de kommer på Miss'en hjemmeside, det er jo ikke sikkert. Tøsen er bare glad for at få lov til at blive brugt som Miss'en frække model og blive udstillet...

3 kommentarer:

  1. Åh hvor det glæder mig, at tøsen havde en god aften. Jeg er SÅ spændt på at se de billeder, som kom ud af jeres aften. Og hvor bliver det skønt endelig at kunne få billeder af min dejlige tøs på min hjemmeside ;-)

    Kærlige knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Det er altid en god oplevelse med massage, når massøren er moongirl.
    Ingen stress & masser af tid ,sådan noget er et særsyn idag.
    Billeder siger jo så sandt så samdt tusinde ord & mere til. moongirl's superveninder har hjulpet hende med flere fotomontager & dermed skubbet til en lang process. Hvor moongirl har mødt Herskaber & Herskerinder andre steder end i sm-klubber. Indtil videre har det ført onngirl til Miss Louise. Hvor den sorte bog vokser uge for uge.
    (ps så er fejlen rettet)

    SvarSlet