onsdag den 12. august 2009

moongirl på foto/film

Indtil foråret 1999 var jeg ikke særlig begejstret for at blive fotograferet. Jeg havde haft en del kontakt til medierne for at nedbryde fordomme om BDSM og transpersoner, men det var jo ligesom en form for arbejde at stille op til fotos og tv. I foråret 1999 spurgte min bedste veninde Malene mig om jeg ville være model i et lille projekt hun ville starte hvor der skulle laves BDSM- og fetishfotos. Billederne der var i sort/hvide og skule fotograferes af en prof-fotograf skulle udstilles og bringes i et nummer af SMil-bladet. Jeg var beæret og sagde ja. Foto-sessionen tog en hel dag og var en fantastisk oplevelse for mig og jeg så mig selv fra en ny og positiv vinkel.

Siden da har jeg virkelig haft lyst til at stille op til foto (og film), og er blevet fotograferet en del både med daglidagsfotos og mere frække fotos. Det er virkelig sket noget og selvom jeg ikke er modelstørrelse eller ret køn så har jeg for alvor fået lyst til dette felt.

Miss'en og jeg har talt en del om dette og Hun har virkelig lyst til at udstille mig ligesom jeg har lyst til at blive udstillet og brugt til fotos og film. Her er ikke tale om pæne dagligdagsfotos, men om frække, uartige og gerne perverse fotos af mig. Tanken om at der sidder en hel del derude og ser fotos/film af mig imens jeg bliver brugt og ydmyget tænder mig helt vildt. Det at der er nogen der tænder på det jeg udsættes for sætter vildt gang i noget i mig. Det at min lyst bliver udstillet og alle kan se at jeg tilhører Miss'en betyder meget for mig. Hun får kontrollen til at bestemme hvad billederne/filmen skal indeholde og jeg gør som der bliver befalet. Jeg er Hendes redskab til at lave frække pirrende fotos og jeg vil elske det. Det kan være BDSM- og fetishfotos eller pornobilleder, jeg går med til hvad Hun gerne vil have, og jeg vil helt sikkert nyde hver øjeblik af processen når billederne bliver lavet og især når de bliver lagt ud på Hendes hjemmeside. Jeg vil føle mig endny mere som Hendes tøs og ejendom når jeg ved at alle har mulighed for at se mig blive brugt og ydmyget.

Om jeg er nervøs for at blive genkendt? Som jeg skrev indledningsvis har jeg optrådt i medierne og alle omkring mig ved at jeg er tøs så jeg har intet at skjule, nærmest tværtimod. Jeg ønsker at blive udstillet og blive brugt til Hendes ideer for jeg ved at Hun meget gerne vil udstille sin frække tøs...vi starter formentlig med at lave fotos første gang vi mødes og jeg glæder mig helt vildt.

1 kommentar:

  1. Det er da heldigt for tøsen, at du nyder at blive udstillet via fotografier, for det er jo en af de ting, der tænder mig meget. Så der vil fremover blive taget en del frække fotos af dig, så alle kan se, hvor dejlig en tøs jeg har ;-)

    Kærlige knus og klask fra
    Louise

    SvarSlet