lørdag den 22. august 2009

moongirl er tilbage...og tøsen trænger sig mere på...

Jeg er været væk i en uges tid...gik ned med stress pgra. mit arbejde som beboerrådsforkvinde. Som jeg har beskrevet før så har jeg et ret aktivt dagligdagsliv, og når jeg gør noget gør jeg det 100%. Det er der så, desværre, en del der misbruger, og i beboerrådet er vi 5 medlemmer og jeg laver 95% af arbejdet (og får ingen løn for det) og et par stykker er der af navn og slet ikke af gavn. Vi er ved at færdiggøre et stort Bolignet-projekt for de 143 lejligheder der koster ca. 3 millioner. Det er med gratis intern telefoni, billig fastnet-telefoni, nye dørtelefoner, billig og hurtig internet, egen hovedstation så vi bestemmer vores egne tv-pakker samt overvågning af opgangsdøre og parkeringsplads. Sammen med vores tekniske rådgiver er det hovedsagligt mig der har kørt dette projekt siden ideen kom op i foråret 2005. Der har været forskellige problemer undervejs med projektet men jeg har efterhånden en stor erfaring på Bolignet-feltet takket være dette projekt. Beboerne har især de seneste 3-4 måneder været utålmodige og jeg har ikke haft ro og privatliv i den tid. For en lille uge siden gik jeg ned med et brag pgra stress og har siden slappet af og sørget for fysisk og psykisk at komme. Flere har sagt de advarede mig hvilket er rigtigt men når jeg spurgte hvad alternativet var fik jeg ikke svar. Hver dag går det langsomt fremad og jeg glæder mig vildt meget til at besøge Miss'en i starten af september. Vi har været i kontakt næsten hver dag på MSN og Hun er en stor motivation for mig til at blive frisk igen.

Jeg har brugt dagene til bl.a. at tænke og har besluttet at drosle lidt ned for beboerrådsarbejdet, hvilket ikke er et problem når Bolignet-projektet er fukdført. Fremover vil jeg til gengæld gerne bruge mere tid på tøsen i mig og håber at Miss'en også har den slags planer. Jeg har været tøs for flere igennem årene, i kortere eller længere tid, men føler at dette er et specielt tidspunkt hvor tøsen for alvor får fodfæste og jeg har tillid til at det netop skal ske med Miss'en. Beboerrådsarbejde og arbejdet som heks/shaman er vigtigt ja, men udvikling af tøsen er også ret vigtigt for mig som person og det vil for mig blive det vigtigste i en lang tid fremover. Det ene udelukker ikke det andet, men jeg bliver nød til at erkende at tøsen nu kommer i første række hvis jeg skal udvikle mig.

Som nævnt tidligere glæder jeg mig vildt meget til at besøge Miss'en og holde min første sommerferie i 4år.

4 kommentarer:

 1. Mmm det lyder til, at det er nogle gode og rigtige beslutninger, som du har taget efter nøje overvejelse. Jeg glædes over, at jeg bliver en del af dit liv fremover, og jeg ser frem til mange besøg af dig.

  Kærlige knus og klask fra
  Louise

  SvarSlet
 2. Du bliver en meget væsentlig del af min liv fremover, det kan du godt regne med. *smiler ydmygt*

  SvarSlet
 3. Rart at læse du har fået det lidt bedre & har på din ejen måde lovet dig selv at neddrosse bestyrelsearbejdet, når det er muligt. Jeg er godt klar over at Bolig-Net projektet aldrig ville have været andet end en ide, hvis du ikke havde presset på igennem alle de år. Fuld forståelse for at du glæder dig til at besøge Miss Louise om ca. en uge & ønsker dig en god tur & udbyttesrig ferie moongirl.

  SvarSlet
 4. Det er nu ikke bestyrelsesarbejdet der har tynget for der er 2 møder om året, men beboerrådsarbejdet kræver kontakt til beboerne og det er nogen gange hårdt. Bolignet-projektet har dog givet mig meget inkl. kontakt til andre ejendomme landet over. *s*

  SvarSlet