mandag den 10. august 2009

Tøsen og latex...

Tøsen har altid godt kunne lide latex, men har aldrig haft ret meget af det, mest fordi det jo koster en del, så derfor har hun mestendels købt tøj i lak, hvis det skulle være fetish-tøj. Følelsen af latex er ellers både pikant og meget speciel, og noget latex føles som om man er fanget inde i det hvilket er en følelse tøsen godt kan lide. Der findes megen flot latex-tøj men det koster også vildt mange penge og meget af det kan ikke fås i Danmark. Som sagt har tøsen haft lidt, favoriten var et snørre korset i gammeldags stil i turkis fra Die Mask. Korsettet blev bogstavligt talt slidt op, men holdt i mange år.

Tøsen har kendt personer der havde latex som en meget stor passion og med skabe fukde af det, så tøsen har en del oplevelser fra både Danmark, Frankrig og Tyskland der indeholder latex, og har også været til en del fetish/rubberpartys.

Tøsen kendte i 1990'erne et tysk par fra Køln, en Domina og hendes transsexuelle partner der var switch. De havde igennem en lang årrække fra da de var helt unge samlet latex og havde et rum med flere skabe kun fyldt med latex af forskellige typer. Udover tøjet var der sko/støvler i latex samt diverse masker, heriblandt masker der var hudfarvet. Til et mindre party for Dominaer og deres slaver/tøser valgt Veronica, Dominaen, at tøsen skulle dresses op som lovedoll; dvs. at tøsen fik et korsage af latex på, latexstrømper, latexhandsker, alt i rødt og sorte stiletter. Så fik tøsen en latexmaske på der var lys hudfarvet og lagt kraftig make-up om øjnene samt en kraftig rød læbestift. Et halsbånd blev sat om halsen så masken var låst fast samt en lang blond paryk på hovedet så tøsen lignede en bimbo-dukke. Ansigtet blev fuldført med en ring der blev sat i tøsens mund så hun ikke kunne lukke munden. Derefter fik tøsen en mellem butt plug op bag i (hun var i god træning til plugs og fists dengang). Tøsen fik et sort langt slag om sig. Til sidst fik tøsen hvide manchetter på hænder og fødder. Sådan blev tøsen ført ud til bilen. Efter en kort køretur kom tøsen og de 2 Dominaer (jasmine var Domina i dagens anledning) til festen som så småt var igang. Tøsen blev ført hen til en læderbænk, slaget blev taget af hende og hun blev fæstnet til bænken på maven. Butt plugen blev fjernet og nu var tøsen fuldt tilgængelig for dem der havde lyst. De næste timer suttede tøsen pik på slaver og strap-on på Dominaer som også fornøjede sig med tøsens bagerste hul. Det var lidt hårdt for tøsen sådan at stå til rådighed men også dejligt. Det var en skøn oplevelse at være lovedoll for en aften, noget tøsen oplevede en enkelt gang siden og som tænder tøsen meget; netop det med at blive brugt til andres lyster uden at kunne sige fra. Det dejlige latex-tøj gjorde absolut ikke oplevelsen dårligere selvom tøsens 2 huller var godt ømme og slidte bagefter...*b*.

Et andet par tøsen kendte i den sidste del af 1990'erne var et lesbisk par fra det nordlige København som også havde en stor passion for latex. Tøsen besøgte dem tit i deres store hus i en periode. De var begge S'ere og havde et par faste slavinde det så, inklusive tøsen. Nogen gange var tøsen hos dem i en weekend som stuepige og ikke andet, eller 1-2 dage som deres prøveklud for deres lyster som nogen gange kunne være ret grænseoverskridende. En gang da tøsen var på besøg blev hun iklædr en lang kjole af latex; indeunder kjolen havde tøsen et stramt korset, strømper, handsker og en trusse med anaædildo, alt sammen i blå latex. Derudover fik hun stramme støvler i sort læder. Hun fik derefter manchetter på hænder og fødder. I manchetterne var sat kæder så hænderne ikke var langt fra hinanden og det samme med fødderne. Hun skulle så servicere de 2 kvinder, men det var ikke nemt pgra. kæderne og de 2 Dominaer blev snart utilfredse med tøsens langsommelighed. Til sidst besluttede de sig for at tøsen skulle stoppe. De tog hende ind i et lille lokale med en jernseng og en gammel madras. Her fik tøsen en latex-maske på med en tyk slange til munden, huller til næsen, lukket ved øjnene og lukket ved ørene så det var op til de 2 kvinder om tøsen skulle høre noget. Tøsen blev lænket til sengen på ryggen uden kontakt til omverdenen, og efter at have vænnet sig til stilheden slappede tøsen af. Efter et stykke tid hvor tøsen havde det en smule varmt blev der åbnet ved ørene og hun fik bekendtgjort at det var spisetid, og derefter blev der lukket ved ørene igen. Kort efter kunne hun mærke noget i slangen og så kom den første slimet klump havregrød ned i hendes mund, Hun sank den og den næste kom glidendende. Det var en tynd form for havregrød der havde en speciel bi-smag. Havregrøden var ikke kun lavet på vand men også på urin. Smagen var måske ikke den bedste, selvom jeg elsker smagen af urin, men det var ret ydmygende at ligge der i latex-tøjet lænket til en seng og så blivet fodret på den måde...tøsen blev vildt tændt af hvad der skete og kunne ikke få nok af at blive ydmyget sådan. Efter hvad der føltes som ret lang tid lød det i ørene at tøsen havde fortjent et lille hvil. Efter endnu et stykke tid blev tøsen løsnet fra sengen, vendt om på maven, trusserne fjernet og en af Dominaerne tog tøsens analt, hvilket var ret let da jeg var meget våd for neden.
Bagefter da tøsen havde været i bad fik hun at vide at de 2 kvinder havde talt meget om at bruge/straffe en tøs på ovennævnte måde og mente at jeg var den tøs der var mest velegnet, selvom jeg ikke ved hvorfor. De 2 Dominaer blev også ret tændt af at bruge mig sådan og 2 gange senere er jeg, pgra dårlig opførsel eller sløseri blev straffet på lignende måde. Så vidt vides har de eksperimenteret videre med denne specielle straffeform med en af deres faste tøser. Kombinationen af stram latec, fastspænding og tvangsfodring har vist sig at være noget tøsen tænder voldsomt på, nok fordi jeg er helt i Hendes magt og det er jo lige mig.

Jeg ved at Miss'en godt vil se mig i latex, så det er lidt spændende hvad Hun kan finde på at iklæde mig og gøre ved mig, men det vil fremtiden måske fortælle...

1 kommentar:

  1. Sikke et par dejlige og pirrende oplevelser tøsen her beretter om. Jeg nyder at læse dem.

    Kærlige knus og klask fra
    Miss Louise

    SvarSlet