tirsdag den 11. august 2009

Moongirl og reb...

Idag var jeg i Silvan her i Valby for at købe nogle forskellige ting og kiggede så lige efter reb, men ak de havde kun tynde nylon-reb af den slags der kan give brandsår. Silvan har tidligere haft gode bomuldsreb ligesom f.eks. Bauhaus. Derudover kan sejlsportsforretninger anbefales. Det er trods alt billigere end at købe det i SM-forretninger og på pornosites. Ærgeligt for jeg ville gerne give Miss'en en lille reb-pakke på en 2-300 meter..*G*

Som man efterhånden kan læse her på bloggen har jeg flere passioner indenfor BDSM, og det gælder også for bondage. Det er både det at blive bundet og hvad hjælpeløshed kan medføre, men også bondage som en kunstart er interessant for mig, både de simple former og helt til japanske bondage som jeg dog ikke har vildt megen erfaring med. Udover det at blive gjort hjælpeløs er det også udfordringen at kunne komme fri. I 1990'erne var jeg af en del mennesker i SM-miljøet kendt som den lokale Houdini fordi jeg trods min store størrelse er ret smidig (nok fordi jeg som ung var elitesportsmenneske) og havde en vis evne til at kunne komme fri af selv ret kompliceret bindinger. Det skal dog siges at det er en balancegang fordi det ikke er alle S'ere M/K der synes om at deres tøs frigører sig fra de reb som de lige har brugt laaang tid på at lægge på hende. Derfor er det ikke alle overfor hvem jeg var Houdini, men dem der tog udfordingen op gav også tit nogle oplevelser med ret indviklet bindinger. Nogen gange var det rart bare at være bundet, gjort hjælpeløs og måske endda sexuelt brugt. Jeg har igennem årene læst mange bøger/magasiner om bomdage og været i en gruppe bestående af bondage-freaks hvilket har været meget lærerigt, og derfor har der også været mange oplevelser.

En af de lidt specielle lige godt 10 år tilbage. Jeg var inviteret til en mindre fest og viste kun at jeg skulle bindes, ikke hvordan eller hvorfor. Jeg havde fået besked op at jeg skulle være iført sort lakbody med åbning til brysterne, selvsiddnde sorte strømper og sorte stilletter. Heldigvis for mig regnede det kraftigt den dag så jeg havde min lange lakregnfrakke på som det eneste udover den befalet påklædning. Den lille intime fest blev holdt hos det lesbiske par nord for København som jeg har omtalt i et tidligere indlæg. Vel ankommet til deres hus blev jeg ført ind i deres spisestue hvor en anden tøs ventede i den samme slags påklædning. Vi blev bedt om at placerer os på knæene med ranke rygge som start. Jeg blev bundet med hænderne på ryggen og et reb fra hænderne ned til fødderne der også var bundet løst sammen. Derefter blev mit lange røde hår bundet sammen og et reb ført fra håret ned til fødderne så mit hoved tiltede bagover. En position der var en anelse ubehagelig i starten indtil ryggen slappede af. På brystvorterne blev sat nogle metalklemmer der kunne justeres så det ikke gjorde for ondt hvis de skulle sidde der længe. Lige inden gæsterne kom ind i den iøvrgt smukt pyntet spisestue (en hel del forskellige SM-symboler og røde velourgardiner for vinduerne) fik jeg stukket et tykt rødt alterlys ned i min mund og det blev tændt. Den anden tøs havde samme stilling som jeg og vi lignede nu to skulpturelle lysestager. Jeg var godt klar over at hovedet skulle holdes stille for at det lange alterlys ikke dryppede varm stearin. Der lå vi så på knæ under hele middagen som for os varede en evighed og langsomt men sikkert dryppede der stearin ned på mine kinder og hage fordi jeg ikke kunne holde lyset helt stille. Klemmerne gjorde deres til at jeg kunne mærke brystvorterne. Efter middagen blev vi løsnet og vores kroppe var ret ømme. Efter 5 minutters hvil blev vi sendt ned i kælderen til gildesalen der også var spankingrum. Her blev den anden tøs bundet så hun agerede fodskammel for en Domina og jeg blev bundet til en stolpe midt i rummet, dog var min lakbody fjernet fra min krop. Jeg var nærmest surret fast til stolpen og fik en gag i munden og fik bind for øjnene. Derefter kunne jeg mærke varm stearin dryppe på mine bryster og mave samt lår. Det var en intens følelse især fordi jeg var bundet så stramt til stolpen. Jeg kunne mærke orgasmebølgerne komme langsomt og jeg sukkede af fryd. Det betød dog at istedet for stearin fik jeg nu slag fra en ridepisk på lår, skød, mave og bryster. Min lyst ændrede sig men blev ikke mindre. Snart kunne jeg igen mærke den varme stearin og kort efter ridepisken. Jeg ved ikke hvor længe dette stod på men til sidst kunne min krop ikke mere og overgav sig til orgasmbølgem. Bagefter blev jeg løsnet og blev bundet til en seng i et mindre lokale hvor jeg snart faldt i en dyb søvn. Da jeg vågnede tidligt næste morgen var min krop godt øm, men på en behagelig måde.

Som sagt har reb altid været en stor passion og selvom Miss'en vist er mere til lænker ville det ukke undre hvis der sniger sig et enkelt reb eller to ind i vores seancer. Selvom jeg måske er lidt en Houdini vil jeg ikke løsne fra Miss'en greb om mig. *S*

2 kommentarer:

  1. Dejlig oplevelse at løse om. tøsen har ganske ret i, at jeg foretrækker lænker - de kolde glimtende metalkæder tænder mig meget.

    Knus og klask fra
    Miss Louise

    SvarSlet
  2. Læse om... pisker staveslaven... B

    SvarSlet