mandag den 3. august 2009

Miss'en

Hun er smuk, dejlig og selvom jeg endnu ikke har mødt Hende endnu virker det til at være rigtigt at jeg er Hendes. Hun er ikke bare Miss'en men også et dejligt menneske.

For nogle mennesker har de det godt med at Herskerinden er Herskerinde og ikke andet. På den måde er Hun også lidt en fantasi de kan røre ved. Jeg er ikke sådan. For mig er det vigtigt at jeg også står overfor et rigtigt menneske der har sin dagligdag ligesom jeg har min dagligdag hvor jeg ikke kun er tøs. Altså et menneske med alt hvad det indebære.
Da jeg oprindelig mødte Hende på Forum var Hun vist lidt overrasket over hvor nemt det var at tale med mig, selv de meste private ting gik det hurtigt med at få sagt. Jeg beroligede Hende med at fortælle at det er en af gaverne guderne har givet mig. Jeg er tillidsvækkende og lytter. Der er en del personer som jeg aldrig har mødt irl men som siger at takket være mig har de truffet nogle vigtige og gode beslutninger; dvs de takker mig for at jeg har hjulpet dem med det, men jeg siger altid at jeg bare lyttede og at de selv traf beslutningen. Jeg har hørt og læst meget fra folk igennem årene og er taknemmelig for at kunne hjælpe.

Jeg tror det betød meget for Hende at jeg også kende de private og dagligdagsting om Hende, og det betyder meget for mig at det er en hel person jeg står overfor. En person der både er dagligdags og samtidig Miss. Det betyder også at jeg som tøs kan være mig for Miss'en er den samme også selvom Hun "bare" er ude for at handle eller lign. Helhed har altid været vigtigt for mig og en hel Miss er nu smukkere end en i små bider.
Hun er ikke bare den dejligste og smukkeste Miss men også den dejligste og smukkeste person man kan støde på, bl.a. fordi Hun vil eje mig! *SS*

1 kommentar:

  1. Hjertelig tak for de smukke ord. De varmer og spreder glæde.

    Kærlige knus og klask fra
    Miss Louise

    SvarSlet