tirsdag den 4. august 2009

En klemme på tøsen

Idag kommer en længe ventet pakke fra Scorshoppen. Miss'en ønskede sig nogle klemmer der vibrede og som tøsen havde omtalt før. Der var 2 sæt i pakken: 1 sæt til Miss'en som Hun får når vi mødes, og 1 sæt til tøsen, da Miss'en synes det var en god ide der også var et sæt her i Valby.

Både Miss'en og tøsen har begge et eller andet med klemmer og Miss'en har mange forskellige typer klemmer blandt sine redakaber. Tøsen har altid tændt på klemmer, og de rigtige eller sat rigtigt på kan alene give tøsen orgasme. Tøsen har igennem årene prøvet mange forskellige typer klemmer; de små miniature-metalklemmer der bider hårdt og som ikke skal sidde for længe på brystvorterne, der er de gode gammeldags tøjklemmer der kan sidde mange steder på kroppen og som kan justeres i fjederen (engang satte en Herskerinde 21 træklemmer i tøsens skød hvilket var både smertefuld og ret specielt *smiler stille), der er strømførerende metalklemmer der giver en meget speciel følelse hvis de bliver sat fast i kønsdele eller brystvorter og så er der de store plastic-klemmer man bruger for at holde dugen på plads på et havebord. Det er en type der ikke er for ømskindet personer men giver en meget speciel form for smerte fordi trykpunktet er bredt. Joh, der findes mange dejlige typer klemmer med hver deres måde at påføre smerte på.

Tøsen har flere typer fetish og klemmer er en af dem, og hun ser frem til hvad Miss'en kan finde på at gøre med dem *ser længselsfuld ud.

1 kommentar:

  1. Overskriften burde have været "Mange klemmer på tøsen", for det er præcis, hvad jeg har tænkt mig.

    Kærlige knus og klask fra
    Miss Louise

    SvarSlet